Algemene voorwaarden

Terms of service

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw.

Bestellingen en betalingen

De betaling kan enkel worden uitgevoerd via iDEAL. Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan Op Pad gemeld te worden, zodat het bedrag gecorrigeerd kan worden.

Ophalen

De bestelling kan worden opgehaald bij Moody’s wijnwinkel (Middenstreek 29, 9166LL Schiermonnikoog).

De openingstijden zijn als volgt:
Ma-Vr: 14:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Bij het ophalen van de bestelling kan gevraagd worden naar de bevestiging die na betaling per e-mail wordt verzonden. Ook kan er gevraagd worden om een identiteitsbewijs. Houdt deze dus bij de hand.

Aansprakelijkheid

Op Pad kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen of diefstal van de tas tijdens de activiteit, noch kan Op Pad verantwoordelijk worden gesteld voor ongelukken die gebeuren tijdens of door de activiteit.

Klachten

Wij doen ons best om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto's. Indien er zich typfouten voordoen dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden. Ook kunnen kleuren op de foto's licht afwijken van de echte kleuren. Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kunt u ons altijd contacteren voor meer info.

Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.

Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken. Indien er zich toch gebreken voordoen aan de artikelen aangeboden op onze website, zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Wij vragen u dan zich te richten tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mede te delen zodat wij de producten ook extra kunnen controleren. Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.

Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.

Privacy

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan.

Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven of foto's van onze site mag gekopieërd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Disclaimer

De informatie verstrekt in het routeboekje is uitsluitend bedoeld voor de klant. Gebruik van deze informatie door anderen dan de koper is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.

Privacy policy

Wij delen jouw informatie niet met derden.

Refund policy

Indien je het helemaal niks vond kunnen wij je helaas je tijd niet meer teruggeven, maar wel (een deel van) jouw aankoopbedrag. Contacteer ons daarom in geval van klachten, dan kunnen wij kijken wat we kunnen doen.

Groepsmogelijkheden

Zijn jullie wel geïnteresseerd in Op Pad maar nog zoekende naar de ideale formule? Aarzel niet en neem contact met ons op! Vermeld in een mailtje je wensen en/of groepsgrootte en wij nemen z.s.m. contact met je op!